Robiju se niko nije mešao u posao!

Prosinečki je juče kazao da Vilotić više ne trenira sa prvim timom i da će ako on ostane trener biti stavljen na transfer listu zbog verbalnog sukoba preko medija sa Kolumbijcem Kristijanom Borhom, ali i koškanja sa saigračem posle poraza u 141. "večitom" derbiju sa Partizanom (0:2).

Zvezdin trener i odbrambeni fudbaler imali su nesuglasice i tokom letnjih priprema, kada je Vilotiću oduzeta kapitenska traka. On je tada vraćen u tim na insistiranje klupskih čelnika.

"Robiju (Robertu Prosinečkom) se niko nikada nije mešao u posao, ali tada smo verovali da mogu da se pomire i mislili smo da je Vilotić potreban ekipi. Nije se ništa toliko strašno desilo, što nisu mogli da prevaziđu. Ovo sada je već odluka trenera i stvar njegovog autoriteta", rekao je Lukić novinarima na stadionu Zvezde.

On je dodao da Prosinečki ima "poverenje svih Zvezdaša i apsolutnu podršku svih članova kluba".

Zvezda je izgubila od Partizana sa 2:0 i sada za crno-belima, koji se nalaze na vodećoj poziciji Super lige, zaostaje sedam bodova.

Zbog loših rezultata sportski direktor Ivan Adžić je podneo ostavku, a Lukić je najavio da će biti promena i u igračkom kadru.

"(Filip) Mladenović iz čačanksog Borca je već potpisao. Pratili smo određene igrače i sa nekima od njih smo počeli razgovore", rekao je Lukić.

(old_image)

Predsednik beogradskog kluba dodao je da će pored dolazaka, biti i odlazaka igrača.

"Kada nema rezultata naravno da ima i onih koji nisu zadovoljili očekivanja", rekao je on.

Lukić je po završetku subotnje utakmice sa Partizanom imao sastanak sa navijačima, koji su došli u njegovu kancelariju.

"Po propisima (Evropske fudbalske federacije) UEFA moraš da imaš kontakt sa navijačima. Tako je u svim velikim klubovima, samo u Srbiji izgleda to nije normalno. Dok sam ja tu uvek ću biti spreman za razgovore sa njima", rekao je Lukić.

On je dodao da je sastanak protekao u "normalnom tonu" i da su navijači iznali "opravdano nezadovoljstvo".

Po završetku jesenjeg dela prvenstva, do čega je ostalo da se odigraju još dva kola, Lukić je najavio da će članovima Upravnog odbora predložiti da se raspišu vanredni izbori za predsednika kluba.

Beta

Pogledajte još