Promocija italijanskog nakita "Boccadamo"

Jedan od najprodavanijih brendova nakita u Italiji poslednjih decenija je od sada dostupan i domaćim kupcima. Dizajner Tonino Boccadamo je od početka osamdesetih do danas stvorio desetine hiljada prelepih komada nakita koji čine kolekciju “Boccadamo”: ogrlice, prstenje, minđuše, narukvice i drugi damski dodaci koji su nadaleko poznati među ljubiteljima nakita. Otuda i ne čudi pristustvo velikog broja javnih ličnosti koje su došle na promociju ne bi li se i lično uverli u reputaciju koja prati ovaj sofisticiran i moderan nakit.

Boccadamo” nakit se izrađuje od srebra najfinije čistoće, ukrašava prirodnim kamenom i Swarovski kristalima, a slovo B na svakom komadu dokazuje originalnost svakog primerka. Kolekciju “Emozioni” čini srebrni nakit modernog karaktera, ukrašen kockastim cirkonima, murano staklom i Swarovski kristalima.

Na promociji smo sreli popularnu mladu zvezdu filma ‘’Montevideo, Bog te video’’, Petra Strugara, koji nam je rekao da je zadovoljan onim sto je video, ali da on privatno ne nosi nakit, jedino sat, jer je kako kaže, dugo igrao odbojku pa mu sve drugo od nakita smeta. Svoju lepšu polovinu voli da obraduje komadom nakita, ali nije od onih koji pate da to bude firmirano: “Bitno je da je lepo i bitna je pažnja, da taj neko zna da misliš na njega i kad nisi pored njega”.

Slično razmišlja i po pitanju mode i oblačenja: “Promenio sam to od skoro i počeo više da pazim šta oblačim. Ranije mi je bilo bitno samo da je čisto, a sad mi je bitno i kako to izgleda. Ne mora da bude firmirano, ali bitno je da je meni udobno i da je kvalitetno, mada kvalitet ide ruku pod ruku sa cenom, a cena sa nekom kvalitetnom firmom.“
(old_image)

Za portal Nadlanu.com otkriva da ekipa "Monetevidea" u januaru putuje u Urugvaj gde će snimiti nastavak scena fudbala, a sledi i ponovni put na Tenerife. S obzirom da u filmu igra ulogu fudbalera, pitali smo ga za koji tim privatno navija i da li zaista zna tako dobro da igra fudbal, na šta je Petar iskreno odgovorio: ‘’Ne navijam uopšte, a to što vidite na filmu, uspeo sam da odradim uz dovoljan broj ponavljanja, naravno bez dublera. Inače, navijam za sport generalno, za fer plej i sportsko i džentlmensko ponašanje kako na terenu, tako i van njega, a najvažniji je zdrav duh u svemu što radite.’’

Novu godinu će provesti u Budvi, sa svojom porodicom i prijateljima, a ako želite da ga slučajno sretnete u Beogradu, postetite " lepa, topla mesto gde imaju dobar čaj i po mogućstvu kamin’’.

(old_image)

Lena Kovačević, član žirija popularnog serijala "Prvi glas Srbije" koja je ovog puta došla da izabere nakit za sebe, a ne da oceni pevanje prisutnih, sa nama je podelila svoje krajnje pozitivne utiske o prvoj sezoni ovog serijala: ‘’Svaki put kada iz serijala ispadne neko ko mi je drag, teško mi padne, mada koliko sam vremena provela sa njima, svi kandidati su mi dragi. No, to je priproda ove emisije i mislim da će nam tek sada, pred finale, biti teško’’. Na pitanje da li misli da će nakon serijala svi imati prilike da unovče svoje karijere, odgovorila je: ” Nadam se da hoće, mislim da je za to potrebno da imaju i malo sreće, da budu pametni i da vredno rade’’.

Na promociji smo zatekli i Bojanu Ordinačev, koja nam je, nakon što je uspešno ‘’đorala’’ Boccadamo poklon sa kolegom Petrom Strugarom, u tako lepom raspoloženju rekla da trenutno igra u svom matičnom pozorištu Boško Buha u predstavi "Svojta" i to sa, kako ona kaže, “najboljom mladom ekipom u gradu - kolegama Andrijom Miloševićem, Mandom, Anjom Mandić, Kaćom Marković, Borkom Tomović, Viktorom Savićem”. U slobodno vreme uživa u kafenisanju sa svojim drugaricama i u osmišljavanju novih projekata, a za Novu godinu će verovatno na put koji upravo osmišljava.
(old_image)

Promociju su uveličale i čuvene "Žene" Prve televizije: Marija Kilibarda, Irina Vukotić, Ivana Zarić, a tu su bili i Ana Milenković sa verenikom Nikolom Usanovićem, Jelena Ilić, Ana Pendić Radoš, Nadežda Jokić...

Pogledajte još