Prosinečki: Zadovoljan sam što ćemo igrati sa Partizanom!

"Super. Zadovoljan sam žrebom, izuzetno. U svakom slučaju bismo na putu do trofeja Kupa, koji želimo da osvojimo igrali sa Partizanom", rekao je Prosinečki.

Kako se navodi na sajtu Crvene zvezde (crvenazvezdafk.com), on je dodao da je "možda bolje što će igrati sa Partizanom u polufinalu, jer se igraju dve utakmice".

"Sve u svemu zadovoljan sam", rekao je Prosinečki.

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da je želeo da njegov tim izbegne Crvenu zvezdu u polufinalu Kupa Srbije zbog tenzija na prvenstvenoj utakmici.

"Rekao sam već par puta da ne bih voleo da igramo protiv Crvene zvezde u polufinalu Kupa. To nema veze sa takmičenjem, već zbog tenzija koje su se sticale. Stvarala se protiv njih neka neprirodna tenzija, bilo je nesportskih stvari", rekao je Stanojević.

Stanojević je istakao da je "vrlo važno" da njegova ekipa izbaci "crveno-bele" u polufinalu.

"Želeo sam da protiv njih igramo u prvenstvu i eventualno posle u finalu Kupa, ali šta da radimo. Imamo dve utakmice u polufinalu i vrlo je važno da ih izbacimo iz takmičenja", kazao je Stanojević.

U polufinalu Kupa Srbije sastaće se Crvena zvezda - Partizan i Vojvodina - Borac iz Čačka, odlučeno je žrebom u Staroj Pazovi.

Utakmice polufinala igraće se 21. marta i 11. aprila, a finale 16. maja.

Beta

Pogledajte još