Sigurna kuća

Cele godine, Met Veston je bio frustriran zbog njegove neaktivne, učmale službe u Kejptaunu. "Domaćin" sigurne kuće koji ima ambicije da bude samostalni agent dugo je čekao pravu priliku da se dokaže. Kad se ispostavi da je prvi i jedini stanar kog je dobio na čuvanje najopasniji čovek kog je ikad video, Veston će se spremiti za svoju dužnost.

Tobin Frost je odolevao hapšenju skoro deset godina. Jedan od najboljih operativaca koje je CIA imala, bivši obaveštajac prodavao je vojne tajne svima koji bi mu platili od trenutka kad je napustio službu. Od razmenjivanja tajni sa Severnom Korejom do pomaganja tajnim agentima, šteta koju je načinio SAD-u je nemerljiva. A sad se vratio u bazu sa još jednom tajnom.

Čim je Frost doveden na saslušanje, plaćene ubice su došle i uništile Vestonovu sigurnu kuću. Kad jedva izvuku živu glavu, ovi neobični partneri moraće da otkriju da li su napadače poslali teroristi ili neko iznutra koji će ubiti sve koji mu stanu na put. Veston će morati da odluči kome može da veruje pre nego što obojica budu eliminisani iz igre.

Režija: Daniel Espinosa
Uloge: Denzel Washington, Ryan Reynolds, Brendan Gleeson, Sam Shepard, Vera Farmiga, Fares Fares, Robert Patrick

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.