Najgluplji čovek ikada! (VIDEO)

Brdo gluposti se može videti u domaćoj verziji Velikog brata, ali Kirk Norkors - trenutni učesnik britanskog šoua "Celebrity Big Brother" - dokazao je da od glupog uvek može gluplje. Ovaj momak zaista nema pojma o geografiji (a verovatno i ni o čemu drugom osim o poziranju pred kamerama) i to do te mere da ne zna na karti da pronađe ni kontinente.

Zvezda rijaliti šoua "The Only Way Is Essex" - Kirk Norkros (29) trenutno je u "Celebrity Big Brotheru" zajedno sa nekoliko Plejbojevih zečica, zvezdama raznih izbora za talente i glumcem Majklom Medsenom. Međutim, kakvi god da su ostali, Kirk je svakako najgluplji ili bar najneobrazovaniji od svih.

"Veliki brat" je Kirku dao zadatak da "svojim znanjem" o pokrajini Eseks, u kojoj inače živi, svim ukućanima osigura ludi provod, međutim to mu baš i nije pošlo za rukom. Isto tako nije umeo da na karti sveta pokaže kontinent Ameriku, ali ni niz drugih.

- Uh, nema šanse da ovo pogodim!. Što je ovo trouglasto sra... ovde - mumljao je Kirk tražeći Ameriku u Africi.

Dok se on blamirao u ispovedaonici, ostali nisu mogli da veruju šta Kirk ne zna.

- Je.. ga, moram ovde da stavim zastavicu jer ću inače morati da se izvinjavam ostalima - rekao je Kirk koji je nakon dugotrajnog razmišljanja odlučio da se Amerika nalazi na mestu Rusije?!

Pogledajte video i nećete poverovati šta ovaj čovek sve ne zna!

Pogledajte još