Ko je najseksi zombi na planeti?

Dok pomama za vampirima i vukodlacima ne jenjava u Holivudu, čini se da će se nakon filma "Warm Bodies" zombiji vratiti na scenu čiji deo im s pravom pripada. Osim što će zombiji na kambeku moći da zahvale kul reditelju Džonatanu Levinu (reditelj filma "50/50" koji se našao u Nadlanu.com Top 15 najboljih filmova 2011. godine), veliki deo zasluge za vraćanje seksipila ovom žanru pripašće Nadlanu.com favoritu - Nikolasu Holtu.

FOTO GALERIJA: Nikolas Holt - Frajer budućnosti

Film "Warm Bodies" je adaptacija romana Isaka Mariona i čini se da će biti jedan izuzetno zabavan zombi film. U ovoj zombi ljubavnoj priči zvezda je Nikolas Holt (Sećate se dečaka iz filma "O dečaku"? E nije više dete...) koji igra zobija po imenu R koji se zaljubljuje u Džuli (Tereza Palmer) nakon što pojede mozak njenog dečka i upije sva njegova sećanja.

Pred vama je prva zvanična fotografija Nikolasa Holta kao živog mrtvaka R. Deluje više nego super, zar ne? Zombi je sa praznim pogledom i bledom kožom, ali opet je nekako seksi. Svakako nije odvratan kakvi su zombiji obično.

Film "Warm Bodies" u svetske bioskope stiže 10. avgusta.

Požuri u Srbiju da nam "pojedeš mozak", dragi naš R!!!

(old_image)

Saznajte detalje o filmu "Warm Bodies"!

Pogledajte još