Top 10 razloga za seks

Znaš li da se po koži može raspoznati da li je osoba seksualno aktivna ili nije?

1.Seks ulepšava -naučni eksperimenti su pokazali da žene za vreme vođenja ljubavi proizvode značajne količine hormona estrogena, koji čini kosu sjajnijom i kožu nežnijom.Uštedećete na kozmetičkim tretmanima.

2.Nežno, opušteno vođenje ljubavi smanjuje vam mogućnost obolevanja od dermatitisa, crvenila i ostalih kožnih bolesti. Znoj koji se pritom luči čisti pore i čini kožu sjajnom. Vodjenje ljubavi će sagoreti sve kalorije koje ste sakupili tokom romantične večere.

3.Seks je jedan od najsigurnijih sportova. Rasteže i pomaže tonusu gotovo svakog mišića vašeg tela. Svakako je ugodniji od 20 krugova po bazenu, a i ne treba vam posebna oprema!

4.Seks trenutno leči blažu depresiju. Luči endorfine u krvotok što izaziva osećaj euforije i zadovoljstva

5.Što više vodite ljubav, više ćete i imati prilike za to. Seksualno aktivno telo odaje veće količine hemijskih supstanci zvanih feromoni. Ti suptilni seksualni mirisi totalno uzbuđuju suprotni pol

6.Seks je najsigurnije sredstvo za smirenje na svetu. 10 puta je sigurniji od apaurina

7.Svaki dan jedan poljubac i ne treba vam zubar! Ljubljenje potiče pljuvačku na ispiranje hrane sa zuba i spušta nivo kiseline koja je uzrok zubnog kamenca.

8.Seks zaista pomaže kod glavobolje. Polni čin opušta napetost koja sužava krvne žile u mozgu.

9.Puno vodjenja ljubavi moze olakšati disanje kod začepljenog nosa. Seks je prirodni antihistamik. Pomaže pri astmi i polenskoj groznici.

10. Šta ti misliš koji razlog nedostaje?