TV likovi koje volimo

Neka TV lica viđamo svaki dan, nekad i po nekoliko sati. Razumljivo je da nam često dosade. Ima i tih likova koji su nametljivi, kreštavi i bučni, i više nam smetaju nego što nas informišu.

Neki se povremeno uključuju u TV program, kažu nekoliko rečenica, nekad samo i 2 reči, a mi ih pamtimo i volimo. Baš zbog toga što su nenametljivi, simpatični, malo toga govore a dosta kažu.

Izabrali smo nekoliko TV lica (ili "likova", jer su face!) koje simpatišemo.

MILKA CANIĆ - JEDNA JE MILKA CANIĆ

Ona zaslužuje vrh svake liste (u pozitivnom smislu). Njeno "Dobro veče" osvojilo je celu zemlju. Pametna, nasmejana, obrazovana, lik koji daje pogon "TV slagalici". Bez njenog "Dobro veče" ova emisija ne bi bila ista. Davala je intervjue, inspirisala neke muzičare da joj naprave pesmu, mnoge slike su napravljene s njenim likom. A ona je skromna, i često viđena na Vidikovcu kako ide na pijacu. Fan grupa Milke Canić ima skoro 90 000 članova! Milka, faco!

(old_image)

NADA MACURA - DOBRO JUTRO RASPOLOŽENA NADO!

Doživljavamo je kao dragu komšinicu ili prijateljicu. U 6 ujutru je već sveža, nasmejana i puna saveta. Koliko puta ste nekog čuli (penzionere najčešće) da kaže da se dobro obukao jer je Nada Macura to preporučila. Ili pažljivo slušaju svaku njenu reč, i upijaju svaki njen savet - Od utopljavanja do neke vrste mentalnog zdravlja... Bravo Nado!

GORICA & DRAGAN - ENERGETSKA BOMBA OD RANOG JUTRA

Ima nas koji nekad jutarnji program na televiziji gledamo baš zbog uključenja njih dvoje u program. Zanimljivi razgovori od ranog jutra, vrcavi humor i dosetke. Šale na račun svega i svakoga. Ozbiljne i važne teme na "light" način. To mogu samo njih dvoje. OK, mogu i drugi, ali njih dvoje to najbolje rade. Koliko puta su rekli ono što mi mislimo. Gorice, Dragane, tako se to radi!

VELJKO PAJOVIĆ - KOMŠIJA KOJI IMA REŠENJE ZA SVE PROBLEME

Veljko Pajović, voditelj "Beogradske razglednice” radija "Studio B” uključuje se u TV program iste televizije. On, kao najbolji komšija, ima rešenje za sve iskrsle probleme, sluša one koji nemaju kome drugome da se obrate. Telefon radija Studio B, neprekidno zvoni već od ranog jutra, za to treba imati strpljenje, znanje i čelične živce. Veljko, svaka čast!

NEDELJKO TODOROVIĆ - METEOROLOZI, METEOROLOGIJA...

Jedan od retkih meteorologa koji želi da se javno eksponira. Uvek je raspoložen da nam objasni vremenske prilike i neprilike, kako da se obučemo...

Po je zanimanju meteorolog, zaposlen u Hidrometeorološkom zavodu Srbije. Pored svakodnevnog posla u Odeljenju prognoze vremena, istražuje vezu Sunčeve aktivnosti i meteoroloških procesa u atmosferi Zemlje. Objavljuje stručne i naučne radove. Nedeljko, gledamo te i dalje!

Jesmo li nekog propustili da pomenemo? Koji je tvoj omiljeni TV lik?

Pogledajte još