Partizanov poraz za oproštaj od LŠ

Najefikasniji u timu Partizana bili su Nenad Maksić sa šest i Veljko Milošević sa pet golova, dok je u timu Monpeljea slovenački reprezentativac Vid Kavtičnik postigao šest, a reprezentativac Tunisa Visem Hmam pet.

Monpelje je odlično počeo utakmicu i poveo sa 4:0, dok je Partizan pred malo gledalaca u hali Pionir postigao prvi gol tek u devetom minutu.

Gosti iz Francuske igrali su odlično odbranu, a golove postizali iz brzih kontranapada. U takvoj igri istakao se slovenački reprezentativac Dragan Gajić koji je do poluvremena postigao četiri pogotka.

Crno-beli su uspeli da se približe na 4:5, a onda su prepustili inicijativu protivniku, pa je Monpelje na odmor otišao sa ubedljivom prednošću od 16:7.

U nastavku domaći rukometaši nisu imali rešenja kako da stignu do gola i za narednih 12 minuta postigli su samo jedan gol, pa je u 42. minutu Monpelje već vodio sa 22:8.

Partizan je kasnije iskoristio priliku kada su protivnici imali igrača manje i kada im je pala koncentracija da smanje prednost, međutim, pitanje pobednika odavno je bilo rešeno.

Gledaoci nisu imali prilike da uživaju u igri jednog od najbojih igrača sveta, francuskog reprezentativca Nikole Karabatića, koji je počeo meč, a zatim otišao na klupu, kao ni bivšeg reprezentativca Srbije Mladena Bojinovića, koji je ušao na teren tek pred kraj meča.

Tabela Grupe D:

1. Kil 10 7 2 1 16
2. Kopenhagen 10 7 1 2 15
3. Real Ademar Leon 10 6 1 3 13
4. Monpelje 10 5 0 5 10
5. Pik Seged 10 3 0 5 6
6. Partizan 10 10 0 0 0

Beta

Pogledajte još