Zaljubljeni parovi pomogli humanitarnu akciju

Kao i prethodnih večeri ponedeljkom klub Mr. Stefan Braun organizovao je još jedno humanitarno veče sa poznatim ličnostima, dok je zvezda večeri svakako bio DJ Džunior Džek, koji je u pratnji svoje lepše polovine, pop pevačice Katarine Ostojić Kaje, sa koje nije skidao pogled, uživao u sjajnoj žurki na popularnom devetom spratu. Iako je i Kid Krim bio u društvu poznatog belgijskog di-džeja ovog puta nisu nastupali, već su slobodno vreme iskoristili za dobar noćni provod.

POGLEDAJ I: Humanitarno veče u klubu Mr. Stefan Braun FOTO

Protekli VIP humanitarni ponedeljak definitivno su obeležili zaljubljeni parovi, budući da je trenutno aktuelna glumica serije „Vojna akademijaTamara Dragićević u društvu dečka i kolege Petra Benčina, koji takođe igra u spomenutoj seriji, zajedno sa drugaricom sa klase Jelisavetom Orašanin i njenim partnerom Vukom Kostićem, pomogla u prikupljanju humanitarnih priloga za obolelu dvanaestogodišnju devojčicu.

Atraktivne glumice su ušle u šank i šarmirale brojne goste kluba da doniraju što više novčanih sredstava za operaciju male Kristine, koja boluje od akutne limfoblastne leukemije već šest godina, zbog čega joj je neophodna transplatacija koštane srži, koju će donirati njen rođeni brat.

Kako bi se prikupilo što više novca, organizovana je i humanitarna licitacija potpisanog dresa našeg najboljeg boksera Nenada Borovčanina, i majce sa potpisima akutelnih prvakinja juniorske teniske reprezentacije, koje je obezbedio Teniski savez Srbije. Za uspešnu licitaciju i dobru atmosferu kao i obično zaduženi su bili TV lica Marina Kotevski i Vlada Stanojević.

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.