Žurka Radija TRI

Klub "Tube" je svoju frekvenciju zaustavio na 95,8 MHz, a to je mesto gde živi Radio TRI. Radio je proslavio treći rođendan, a svoje slušaoce častio je odličnom žurkom. Za uzvrat, publika je odgovorila još boljom atmosferom.

"Clublife", "Groovilicious", "DJ sat"... samo su neke od emisija koje možete da slušate na Radiju TRI. Deo muzike, atmosfere i energije svakodnevnog radio-programa, ekipa "Trojke" prenela je i publici u klubu "Tube".

Klub je već oko ponoći bio pun, a ispred još uvek veliki red.

Slušali smo aktuelne haus hitove koji pune vrhove top lista, kao što su "Disco Lies" - Moby, "It’s Alright" - Gadjo, "Red Light" - Ian Carey i mnoge druge.

DJ Mirko i Meex zagrevali su publiku, a atmosfera je stigla do pravog usijanja kada je za gramofone stao di-džej tim Radija TRI – Pirke, Ace, Željko i Srđan.

Program Radija TRI oličava duh urbanog života Beograda. Moderna komunikacija i precizno informisanje 24 sata, svakog dana. Kvalitetna strana muzika, informativni i komercijalni program. Svakodnevni život prestonice i aktuelna dešavanja – od kulturnih manifestacija, pozorišnog i bioskopskog repertoara, koncerata, izložbi, promocija knjiga do modnih dešavanja i klupskog života.

Radio TRI zadovoljava ukus svih ljubitelja elektronske muzike. Za one koji vole komercijalniji program tu su dnevne emisije; za probirljivije - najbolji domaći di-džejevi puštaju muziku posle 22.00.

Srećan rođendan!

Tekst: Nada Veljković
Foto: Mirjana Ristić i Sanja Knežević

Fotografije sa žurke pogledajte OVDE!

Pogledajte još