Promocija magazina „Vodič za život“ na krovovima Beograda

Taj uspeh, postignut za samo godinu dana postojanja, proslavljen je na terasi hotela "Crystal", jednom od najlepših pogleda na Beograd i Hram Svetoga Save, u prisustvu velikog broja kulturnih, intelektualnih, sportskih i novinarskih krugova prestonice.

"Kao što Beograd nije samo grad, Beograd je mnogo više od toga, tako ni “Vodič” nije samo časopis već nešto mnogo više od toga", rekao je glavni i odgovorni urednik Dragoslav Bokan.
Za samo godinu dana "Vodič", kao nezavisni i nepolitički magazin, našao je put do svoje publike - svaki broj ima određenu tematiku, blizak je elitistima u pravom smislu te reči, a opet, otvoren i pitak sasvim obiccnim ljudima.
Fotografije i ilustracije su ono što ga od ostalih magazina izdvaja u estetskom smislu, a gotovo svi tekstovi su pisani sa velikom brižljivošću da trajno ostaju u dušama čitalaca.

Promocija je trajala do duboko u noć, a gosti su uživali u chill out muzici, voćnim rakijama destilerije Zarić, vinima Budimir i delikatesima Zlatiborac.
Od poznatih osoba sreli smo Vladimira Božovića, Miodraga Jakšića, Bobana Spasojevića, Dule Nedeljković, Vladimir Jugović, prof. Darko Tanasković, Marina Rajević Savić...

Pogledajte još