Rasel Brend voditelj filmskih MTV nagrada

Brend će se, zahvaljujući svom višestrukom talentu – glumi, igranju i pevanju, pružiti gledaocima inovativni, spontani i jedinstveni pogled na najveće i najatraktivnije zvezde i prošlogodišnje filmove.

- Ovogodišnja dodela "MTV Movie Awards" biće impresivnija od filma "Osvetnici" (The Avengers), a nećete morati da čekate četiri sata da se pojavi "Hulk", u svom stilu je prokomentarisao Rasel Brend. Sa svojom zadivljujućom sposobnošću da obuhvati ceo spektar šala, od najuzvišenijih do najjednostavnijih, Rasel svojim pronicljivim i nepredvidivim humorom uspostavlja jedinstvenu vezu s publikom - izjavio je Stiven Fridman, predsednik MTV-ja.

Brend se već oprobao kao voditelj MTV-jevih nagrada kada je 2008. i 2009. godine bio domaćin "MTV Video Music Awards". Od tada je ostvario značajne uloge u filmovima "Get Him to the Greek", "Despicable Me", "Arthur" i predstojećem "Rock of Ages".

Brend će nastaviti niz sjajnih voditelja dodele MTV-jevih filmskih nagrada, koji su činili Džejson Sudeikis, Aziz Ansari, Endi Samberg, Ben Stiler, Džimi Falon, Majk Majers, Sara Silverman i Džastin Timberlejk.

Takođe, MTV je objavio i spisak prvih potvrđenih prezentera na "2012 MTV Movie Awards" koji će dodeliti Zlatne kokice dobitnicima u 12 novih i stranih kategorija. Ema Stoune, Šarliz Teron, Mila Kunis, Kristen Stjuart, Mark Volberg, Majkl Fasbender, Endru Garfild i Kris Hemsvort prve su zvezde koje će upotpuniti ovu fantastičnu noć.

Pogledajte još