Kajli Minog iskritikovala Madonu!

U sjajnom šouu Džoan Rivers "Modna policija" (Fashion Police) koji religiozno gledamo na kanalu "E!" nedavno je gostovala Kajli Minog. Ona je vrlo kulturno, ali opet jasno, u svega par reči rekla šta iskreno misli o Madoninom incidentu sa obnaživanjem grudi na koncertu, kao i kostimu čirlidersice koji nosi na svojoj aktuelnoj turneji "MDNA".

Džoan Rivers je, u svom stilu, potpuno ismejala Madonin (53) pokušaj da skandalizuje islamski svet pokazivanjem grudi na svom koncertu u sred Turske. Džoan je, pored ostalog, vrlo duhovito prokomentarisala da "nikada nije loše vreme da svaka žena uradi samopregled grudi". Kajli je, s druge strane, bila vrlo ozbiljna i rekla je sledeće:

- Da li ju je poneo trenutak ili je sve to bilo unapred smišljeno, ko zna? Mada, mislim da su ljudi više bili zbunjeni, nego uzbuđeni time što je uradila.

Sledeći "na tapetu" je bio kostim čirlidersice koji Madona s ponosom nosi na bini ne mareći za godine. Naravno, Džoan se našalila da Madona izgleda kao da je "48 puta ponavljala drugi razred srednje škole" i to u "školi Naša dama od osteoporoze". A Kajli je bila kratka i jasna:

- Ne. Jednostavno ne.

Hrabra je Kajli. Nadajmo se samo da se Madona neće naljutiti. Mada, nije poznata baš kao neko ko lako prašta. Samo da "ne spali" majicu koju je svojevremno nosila sa Kajlinim imenom.

Kajli u gostima kod Džoan Rivers!

Pogledajte još