Ulaznice za Depeche Mode od danas u prodaji!

0

Ulaznice za prvi beogradski koncert u karijeri sastava Depeche Mode, 19. maja na Ušću, od danas su u prodaji putem servisa Gigstix.

Za najbrže fanove u prodaji će biti najjefitinije ulaznice po promotivnoj ceni od 2990 dinara. Kada se promotivne ulaznice rasprodaju, regularna cena za parter iznosiće 3990 dinara. U prodaji će biti i ulaznice za fan pit po ceni od 5990 dinara, takođe u ograničenom broju, kao i VIP ulaznice koje će iznositi 9900 dinara. Pored online kupovine na sajtu Gigstix.com, ulaznice će biti dostupne i u Corner šopovima širom Srbije.

„I dalje nas raduju nastupi uživo, energija tokom koncerata. Mi smo postali bend kakav smo danas tokom godina, tokom iskustava sa koncerata. To je i dalje najveći izazov za nas“, izjavili su članovi grupe na nedavno održanoj pres konferenciji u Parizu.

Publika u Srbiji će, među prvima, čuti i neke od novih pesama uživo, jer je novi album najavljen za april 2013. Za sada je snimljeno 20 numera, međutim, članovi grupe kažu da se na njima i dalje radi, i da je potrebno dosta vremena da „neka pesma postane Depeche Mode pesma“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.