Draganu Đuriću oduzet pasoš, preti mu hapšenje

Draganu Đuriću, predsedniku FK Partizan, vlasniku „Zekstra grupe“ i Veterinarskog zavoda Zemun, policija je oduzela pasoš, saznaje Kurir!

To je urađeno u sklopu istrage o Agrobanci, zbog toga što njegove firme „Novitet“, „Dunavka“ i „Zekstra“, koje posluju u okviru „Zekstra grupe“, nisu vraćale kredite. Pored toga, pod istragom je privatizacija Veterinarskog zavoda Zemun, koji je Đurić kupio još pre sedam godina. Proveru ove firme zatražila je i Evropska unija.

Da situacija bude još dramatičnija, njemu su juče na vrata Veterinarskog zavoda Zemun zakucali i sudski izvršitelji, kako bi mu zaplenili imovinu zbog zaostalog duga od tri miliona dinara.

Na sastanku kom je prisustvovao Stanko Milošević, vlasnik preduzeća „Rastošnica promet“ kojem prvi čovek Partizana duguje novac, posle obećanja da će novac biti vraćen postignut je dogovor da se zaplena pokretne imovine obustavi.

Da podsetimo, dug je nastao kao posledica intervencije preduzeća „Rastošnica promet“, koje je uložilo sredstva u sređivanje prostorija Veterinarskog zavoda koje je zahvatio požar.

Poverilac Stanko Milošević ne veruje da će dobiti išta više od 100.000 dinara, koliko je juče u toku dana dospelo na njegov račun.

Đurić: Ništa od toga nije istina!

Dragan Đurić je za Kurir odgovorio da nije tačno da mu je iko uzeo pasoš, kao i to da se računi „Zekstre“ i Veterinarskog zavoda Zemun nalaze u blokadi. - Računi se ne nalaze u blokadi, podaci su pogrešni. A što se pasoša tiče, pričate gluposti i sve same informacije koje nisu tačne - rekao je Đurić i dodao da ga više ne zovu.

Pogledajte još