Pas spasao devojku od silovatelja

0

Devetnaestogodišnjakinja sa Novog Zelanda tvrdi da ju je ljubimac spasao od silovatelja koji ju je napao 24. februara, i za kojim lokalna policija još uvek traga.

Da nije bilo njenog psa, koga je usvojila pre samo dva meseca, tinejdžerka iz novozelandskog grada Krajstčerč tvrdi da bi bez sumnje bila silovana i verovatno ubijena.

Kako je neimenovana devojka kazala novozelandskoj policiji, u nedelju ujutro pošla je u potragu za svojim psom, ali ju je nepoznati muškarac zgrabio u zasedi, u nameri da je siluje.

Posekao me je više puta nečim, ali nisam osećala bol. Vikala sam i molila za pomoć. Pomislila sam, ako već hoće da me ubije, mogu bar da pokušam da se branim“, kazala je ona medijima.

Međutim, nije mogla da nadjača nasilnika. Kada je pomislila da je sve već izgubljeno, iznenada se pojavio njen pas, trinaestomesečni nemački ovčar koji je više puta ugrizao zločinca.

Čula sam ga kako jauče i tetura se dalje od mene. Odmah sam pobegla ne gledajući nazad“, kazala je devojka ponosna na svog psa. „On je pravi heroj, neverovatan je. Mislim da ne bih bila sada ovde da me on nije spasao“.

B92

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.