Divcu pukao čir zbog Danilovića

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac ponovo je morao u bolnicu i zadržan je u Kliničkom centru Srbije zbog krvarenja i problema sa čirom. Srpska košarkaška legenda je sa Žarko Paspaljem bio u poseti Predragu Daniloviću pre nekoliko dana, što ga je pogodilo.
Divčeva supruga Snežana na Tviteru je objavila da je Vlade opet u bolnici:

Supruga na Tviteru

- Vlade je opet prokrvario, opet bolnica. Jutros opet advokati, pa onda odoh po bolnicama. Znači, uobičajen dan za našu porodicu u Srbiji - napisala je Snežana.

(old_image)

Jedan od njegovih najboljih prijatelja, proslavljeni košarkaš Žarko Paspalj uveren je da će sve biti u redu sa zdravljem Vladu Divca i da će on veoma brzo napustiti bolnicu.

- Sad mu je dobro. Vlade je u prethodnom periodu izgubio dosta krvi i potrebna mu je duga rehabilitacija. Biće sve kako treba. Pre dva dana smo zajedno bili u poseti Predragu Daniloviću. Tada je izgledao iscrpljeno i nije imao mira. Čak sam mu i rekao da mora da povede računa o svom zdravlju - u jednom dahu je kazao Paspalj za Kurir.

Da misli malo na sebe

Bivši košarkaš je zatim otkrio - To je jače od njega. Siguran sam da će sve biti u redu. Mora malo više da se pozabavi sobom, a ne da vodi računa o svemu. Prema mojim informacijama, on je već trebalo da izađe iz bolnice i nadam se da će napokon imati više vremena za sebe.

Izvor: KURIR

Pogledajte još