LDP: Sledeće nedelje jasniji odnos sa DS

0

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović najavio je da bi već iduće nedelje odnos te partije sa Demokratskom strankom mogao dobiti jasniji izraz.

Govoreći danas na Glavnom odboru stranke o odnosima sa demokratama, on je rekao da se, ukoliko se postigne dogovor oko programa, mora videti šta će biti sa međusobnim odnosima i pitanjem koliko će ti odnosi obavezivati jedni druge.

Da li su to odnosi do narednih izbora, pa onda svako na svoju stranu, ili su to odnosi koji će evoluirati i ići u pravcu stvaranja jedne efikasne političke organizacije, ostaje da se vidi„, rekao je Jovanović.

On je dodao da saradnja sa demokratama ne može da se „radi na silu“ i da kod njegovih najbližih saradnika iz stranke i njega lično ne postoje prepreke za stvaranje efikasne moderne stranke, odnosno organizacije koja će biti sposobna „ne da ratuje sa bulumentom oko Vučića već da iskoristi potencijal koji postoji u zemlji„.

Jovanović je dodao i da u Beogradu očekuje izbore, kao i da su oni verovatni i na republičkom nivou, ali da ne bi bio iznenađen i ako ih bude u pokrajini koja je „pod pritiskom„.

Izvor: Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.