Kruševac: Ubio ženu pa sebe

Porodičnoj tragediji prethodile su razmirice između Miće i Daliborke koja je htela da ide u Austriju i povede sa sobom tri maloletne ćerke.

- Ćerko moja Daliborka, nikad me nisi slušala! Znala sam da će ovo da se desi! Kako sad ovako stara da brinem o tri tvoje sirotice! - plakala je u dvorištu Daliborkina majka Jovanka.

Jovanka kaže da se Daliborka pre nekoliko dana vratila iz Austrije, gde je bila kod tetke. Nakon toga došlo je do nekoliko žučnih svađa između supružnika. Prema jednoj verziji, Ivanović zbog ljubomore nije hteo da dopusti ženi da ide u inostranstvo. Neki od komšija kažu da je Daliborka htela da sa sobom povede i tri ćerke. Pozivali su i policiju zbog supružničkih svađa.

- Mića je bio u dvorištu i rekao mi da uključim kabl u struju jer hoće nešto da zavari ispred garaže. Malo vremena nakon toga, Daliborka je izašla u dvorište i počela je svađa. Čula sam jedan pucanj, a potom drugi, i odmah sam znala šta se desilo jer je nedavno od oca doneo lovačku pušku. Najmlađa unuka je videla majku kako krvava leži, i rekla mi je: „Bako, pozovi Hitnu pomoć, mama je pala i krv joj ide iz glave!“ - kršeći ruke priča Jovanka.

Hitna pomoć je brzo došla, ali je mogla samo da konstatuje smrt supružnika.
Ivanović je izašao iz zatvora pre 20 godina, kada je počeo da živi sa Daliborkom u kući njenih roditelja. Sa svojim roditeljima je bio u lošim odnosima. Daliborka je Ivanoviću bila četvrta supruga. Iz prethodnih brakova ima tri ćerke od kojih dve žive u Švajcarskoj, a jedna u Italiji.

Izvor: Blic

Pogledajte još