Neverne bebe: Spektakl za 20 godina vernosti (FOTO, VIDEO)

Neverne bebe su presek karijere pružile u više od dva i po sata bespoštedne svirke, ugostivši stare saradnike - Akija Rahimovskog ("Boje duge") i Baneta "MVP" Lalića ("Hajdemo svi"). Bila je predviđena i Vanna ("Samo za tvoje oči"), međutim, hrvatska pevačica se razbolela i u poslednji čas morala je da otkaže dolazak u Beograd.

"Bebe" kroz sve ove godine, u svim postavama, krasi izraženo sviračko majstorstvo, kao i sjajni vokali, i to je u ovakvom prostoru dobilo pun zamah, uz video produkciju koja je kvalitetom sve to ispratila. Bratska kičma benda Milan - Vlajko Đurđević, virtuoz na gitari Saša Ranđelović, Jelena i Tijana za mikrofonom... U svemu tome se uživalo od uvodne "Ko zna" do završne "Uzmi boje".

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Već po tradiciji, deo koncerta (sjajan medli "Daire"/"Zajdi, zajdi") bio je "smakovski" orjentisan - tek da se zna gde je mlađani Milan Đurđević davnih dana pekao zanat. Pesma koja i dalje slovi kao No 1 hit u opusu Nevernih beba, "Dvoje", izvedena je u originalnoj verziji, na radost većine fanova. Oni naklonjeniji ranoj fazi benda očekivali su na ovakvom, jubilarnom koncertu što neminovno donosi i neki retrospektivni karakter, da ih "bebe" iznenade još ponekom "prvom verzijom" poput "Veliki je Bog" ili "Oktobar Fest" - to se, ipak, nije desilo, a izostanak "Stranca" jedina je veća zamerka kad je set lista u pitanju.

Bis je bio posvećen novijim hitovima poput "Praštam", "Kuća za spas", a za jedan od njih, "Zar se godine ne broje", ovom prilikom sniman je i spot. Sve u svemu - Neverne bebe su ispunile dugogodišnji san konačno održavajući dugo najavljivani koncert u Kombank Areni. Bend je pokazao da za ovakav poduhvat ima kapacitet, a pretpostavka je da mu u budućnosti ipak sledi vraćanje u prostore tipa Sava centra koji je više puta "osvajao".

Pogledajte još