MRS. GLOBE: Izbor za najlepšu udatu ženu i mamu

Pobednici će krunu predati prošlogodišnja Mrs. Globe. Ivana Kis ( na fotografiji levo).

Izbor za Mrs Srbije je prvi zvanični izbor za najlepšu udatu ženu I mamu naše zemlje.

Želimo da naglasimo ulogu udatih žena u društvu, da pokažemo da se udate, porodične i poslovne žene mogu takmičiti, pobediti i predstavljati našu zemlju u svetu ravnopravno onima koje nisu u bračnoj zajednici.


MRS WORLD

Izbor za Mrs World predstavlja savremen I glamurozan pristup takmičenju lepote gde je pored lepote kao ključnog elementa veoma važno da žene, sve učesnice, budu ostvarene I sposobne da propagiraju porodicu, da daju svoju podršku ugroženim ženama, da učestvuju u humanitarnim akcijama I da budu ambasadori svoje zemlje. Sve predstavnice imaju divnu mogućnost da se druže, ostvare nova prijateljstva I priliku da steknu jedno novo iskustvo.
Izbor za Mrs World se do sada održao na različitim destinacijama širom sveta I to: Australija, Izrael, Kosta Rika, Havaji, Las Vegas, India, Rusija, Vijetnam, Kina.

MRS GLOBE

Izbor za Mrs Globe je najprestižnije i najveće svetsko takmičenje lepote za sve žene, majke i samohrane majke. Ovo takmičenje dobija veliku podršku javnih ličnosti među kojima je i Arnold Švarceneger, a ogroman fokus se stavlja na W.I.N neprofitnu fondaciju koja je specijalizovana za programe lečenja, osnaživanja i oporavka žena koje su žrtve nasilja u porodici.
Direktor ovog takmičenja i osnivač W.I.N fondacije Dr. Tracy je stvorila program oporavka koji je danas preveden na četiri svetska jezika i od bitne je pomoći velikom broju žena širom sveta. Dr. Tracy je i sama prošla kroz bolove i tajne zlostavljanja.

(old_image)

Za dobru atmosferu će se pobrinuti Mari Mari i Rastko Janković a voditelji programa će biti Tamara Stojmirov i Ivan Bekjarev.

Pogledajte još