HOROR U BEČU: Srpkinja izbola tri muškarca jer su je silovali?!

Dvadesotogodišnja devojka, po rođenju Srpkinja, koja je u Beču je juče izbola nožem trojicu muškaraca za koje tvrdi da su je silovali, kaže da je muškarce poznavala je iz viđenja.

Muškaraci su se sreli preksinoć slučajno u jednom lokalu, zajedno obišli nekoliko kafića, pa druženje nastavili kod nje u stanu, u kojem su bili još jedna devojka i mladić, samo u drugoj sobi, otkrila je istraga policije.

Petra, kako su je pseudonimom nazvali austrijski mediji, najverovatnije je bila omamljena drogom za silovanje. Ona je policiji izjavila da joj je pao mrak na oči kad se ujutru probudila i videla šta se dogodilo, posle čega je uzela kuhinjski nož i izbola trojicu muškaraca starih 19, 20 i 21 godinu, prenosi Kurir.

Jedna od komšinica navodno čula nesrećnu devojku kako vrišti i videla dve cipele i telefon kako izleću kroz prozor stana. Devojka i mladić koji su bili u drugoj sobi u stanu kažu da ne znaju ništa ni o navodnom silovanju niti o napadu nožem.

U incidentu su dvojica muškarca zadobili teške ubodne rane, dok treći ima povredu zgloba. I sama Petra je povređena pa su su svi prebačeni u bolnicu.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još