OBDUKCIJOM POTVRĐENO: Dečak na velikom odmoru umro nasilnom smrću! (VIDEO)

0

Obdukcija dečaka H.M. (11) koji je umro za vreme velikog odmora posle guranja sa vršnjacima i pada na pod pokazala je da je smrt bila nasilna i da je nastupila zbog obilnog krvarenja i brojnih otoka moždanog tkiva

Obdukcija tela dečaka H. M. (11), koji je juče smrtno stradao za vreme odmora u kabinetu razredne nastave u Osnovnoj školi „Musa Ćazim Ćatić“ u Zenici pokazala je da je smrt bila „nasilna i neposredna“, i da je nastupila usled razvoja jakog otoka moždanog tkiva i krvarenja, potvrđeno je iz Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona.

„Obdukciju je izvršio doktor Vedo Tuco, koji je konstatovao da je smrt nasilna i neposredna, nastupila usled razvoja jakog otoka moždanog tkiva i krvarenja ispod moždanih ovojnica te tvrde moždane ovojnice“, izjavila je stručna saradnica Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona Azra Isaković.

Kantonalno tužilaštvo, kako je dodala, nastavlja rad na ovom predmetu.

Sahrana dečakaH. M. će biti obavljena na groblju Gnjusi. U zeničkoj školi „Musa Ćazim Ćatić“ otvorena je i knjiga žalosti.

Podestimo jedanaestogodišnji učenik osnovne škole iz Zenice preminuo je juče od povreda glave koje je zadobio od pada, u guranju s drugovima za vreme velikog odmora.

Izvor: Kurir

Foto: printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.