Venčala se najveća ljubav crnogorskog pevača: Vlado Georgiev u kafani odbolovao udaju bivše!

- E pa, nek je sa srećom od srca. Vode me na muziku, javiću ishod - napisao je Georgiev na društvenoj mreži čim je saznao da je obavljen svečani čin.

Muzičar se sutradan ponovo oglasio i poželeo svima uspešan dan, uz njegov novi singl „Reci ne i da“. Takođe, okačio je i fotografiju iz kade pune pene. Ali je ostao nedostupan za komentar do zaključenja broja

Burno

On je, podsetimo, pesmu „Žena bez imena“ posvetio upravo Ireni. Par je dugo godina krio vezu od javnosti. Raskidali su i mirili se nekoliko puta, a po pisanju medija, planirali su i venčanje. Ona je bila zaposlena u njegovoj firmi „V gart“ i izvesno vreme obavljala funkciju PR menadžera. Pre nešto više od godinu dana, Marketova je odlučila da krene svojim putem. Preselila se u Ameriku, gde je u Majamiju upoznala Srđana.
U braku... Irena i Srđan U braku... Irena i Srđan

Razočaranja

Georgiev je u jednom od intervjua za magazin Stori otkrio da ne veruje u brak kao instituciju i zašto nije uspeo da ostane kraj jedne žene.

- Ranije sam verovao u ljubav za ceo život, ali više ne. Verujem da ljudi mogu da ostvare takvu ljubav, ali na svom primeru sve manje verujem u jednu ljubav za ceo život. Iza mene je nekoliko dugih i mnogo kratkih veza i sve manje mi se čini da je to izvodljivo za nekoga ko se bavi mojom profesijom, na način na koji ja to radim.

Vremena se menjaju i često razmišljam o primeru svojih roditelja, koji su 45 godina u srećnom braku. Oni su tu ideju o jednoj ljubavi za ceo život uspeli da sprovedu, ali u nekom drugom vremenu. A u današnjoj eri digitalnog života šanse da se normalan zaljubljeni čovek u ozbiljnom braku razvede iznose 98 odsto - rekao je Georgiev.

Kurir

Pogledajte još