ESMERALDA NA BG NAČIN: Ovih 5 neverovatnih ljubavnih priča dokazuju da je BG selo

0

Često kažu da je Beograd selo ali to apsolutno, ama ni najmanje nije tačno. Beograd nije selo. Beograd je dvorište u sokaku zaseoka. E, pa ona klupa sa desne strane. Ove priče to i dokazuju.

NINA

Otišla sam na Fejs, gledala u fotke i počela da se smejem. Moj bivši dečko je oženio bivšu devojku mog drugog bivšeg dečka. Postala sam Esmeralda, a niko mi nije javio.

SRĐAN

Prvi slučaj: Roštilj sa 3 njena bivša. Drugi slučaj, šetao sam sa drugom devojkom. Prošetali smo malo i za 500 m sretnemo 3-4 njena bivša!

U. E.

Ex kum ozenio moju ex, jer sam bio sa ex kumom, njenom ex drugaricom, svadba – oni kumovi, ali rasturi nas druga ex, sad mi svi ex.

GAGA

Bila sam na moru u Grčkoj i imala seks na jedno veče sa tipom iz Beograda. Mislila sam da ga više neću videti. Te zime sam otišla na slavu kod ujaka. Pogađajte ko je sedeo do mene. Ispostavilo se da su njegovi porodični prijatelji.

BOKI

Moja bivša devojka sa kojom sam živeo 11 godina je prošle godine rodila drugo dete svom mužu, kog je upoznala preko mene. Dok mi je bio dečko.

Izvor: 24 sata

Foto: Yay Images

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.