SPREMNI ZA TEŠKE BOJE? Mali vremeplov Gorana Barea i Majki

Goran Bare je sa Majkama nedavno u Zadru predstavio novi singl ,,To nije igra", koji će i posetioci Miksališta biti u prilici premijerno da čuju uživo, pre zvaničnog objavljivanja!

Uz pesme sa domaćoj publici omiljenog albuma ,,Teške boje", koji je u više navrata progrlašen najboljim regionalnim rok izdanjem u poslednjih nekoliko godina, uz novi singl i pređašnja Baretova antologijska ostvarenja, u četvrtak, 25. juna, očekuje nas neponovljivo koncertno iskustvo.

Godinu i po dana Goran Bare i Majke nisu nastupili u Beogradu - te se o koncertu na Miksalištu već uveliko priča kao o jednom od događaja sezone!

Goran Bare nastupiće u novoj postavi - okupio je ponovno svoje stare Majke i doveo nova osveženja u bend! Baretove Majke su: Alen Tibljaš, Kruno Domačinović, Davor Rodik, Dan Divjak i Berislav Vrabec. Sa novom/starom postavom Bare dolazi na Miksalište večeras (25. Juna), kada će zajedno sa Beograđanima napraviti celovečernji presek karijere duge 30 godina! Karte su 1.000 dinara, a mi smo za najbrže koji danas u 13 sati pošalju mejl na dusan.mi@nadlanu.com spremili 3x2 ulaznice!


Pogledajte još