Crystal strings u Luštica Bay!

- Koncert je rezultat, sada već tradicionalne saradnje Luštica Bay-a i internacionalnog festivala KotorArt tokom koje se deo programa ovog renomiranog festivala odvija u našem Marina naselju, na zadovoljstvo i naših stanovnika, ali i njihovih gostiju, posetilaca i partnera kompanije. Na ovaj način Luštica Bay se pozicionira ne samo kao luksuzna turistička destinacija već i kao mesto održavanja kvalitetnih umetničkih dešavanja. Naši napori u tom smislu idu i dalje, jer podržavamo, pored KotorArta, i dva velika festivala u Tivtu i Herceg Novom – pozorišni festival Purgatorije i internacionalni festival opere – Operosa - saopštila je Slavica Milić, marketing menadžerka Luštica Development.

Ansambl Crystal Strings je nastao pre dve godine kao inicijativa studenata Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu i bivših učenika Škole za muzičke talente u Ćupriji. Ovaj ansambl je u prvobitnom sastavu bio gudački kvartet, a zatim je napravljen još jedan sastav kome se pridružio talentovani gitarista. Repertoar ovog ansambla je veoma raznovrstan, a na njemu se nalazi oko 100 numera klasične, filmske i pop/rock muzike. Pored virtuoznosti, sastav posjeduje neponovljivi šarm i specifičnu energiju i svojim izvođenjima poznatih melodija slušaocima mami osmijehe i stvara dobro raspoloženje.

Vodeći članovi ansambla su Slađan Cvejić, Strahinja Radović i Milan Milanović.
Luštica Bay koji se razvija na tivatskom delu poluostrva Luštica polako izrasta u novi centar aktivnog življenja na Jadranu a obilje raznih kulturnih, sportskih i zabavnih dešavanja koja će se odvijati na raznim lokacijama u kompleksu, golf vežbalištu i na moru omogućiće posetiocima i stanovnicima da uživaju u letu i jedinstvenom pejzažu.

Pogledajte još