LAGUNA PREDSTAVLJA: „Alijenista“ – Kejleb Kar

0

Bestseler Njujork tajmsa!

Foto: Laguna/Promo

Kada je „Alijenista“ prvi put objavljen 1994, brzo je postao senzacionalni bestseler koji je proveo punih šest meseci na top-listi Njujork tajmsa, primio odlične književne kritike, i prodao se u milionima primeraka. Ovaj moderni klasik Kajleba Kara i dalje oduševljava ljubitelje istorijskih trilera i horora širom sveta, a sada se prikazuje i kao TV serija.

Zakoračite u drugo vreme – i nezaboravan košmar. Godina je 1896. Grad je Njujork. U toku je hajka na zbunjujuću, novu vrstu zločinca. Na serijskog ubicu. Način potrage i očajnički napori tima istražitelja uzdigli su ovu priču daleko iznad nivoa dobre žanrovske priče – ovo je izuzetan spoj istorijskog romana i psihološkog trilera.

Užasavajući i očaravajući roman… Obožavaće ga ljubitelji filmova „Sedam“ i „Kad jaganjci utihnu“ – piše „Flint džornal“.

Kajleb Kar je diplomirao istoriju na njujorškom univerzitetu. Osim što piše knjige predaje i vojnu istoriju na koledžu Bard kao gostujući profesor, on je i koscenarista kultnog horora „Isterivač đavola“.

Istorijski triler „Alijenista“ možete kupiti u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.