Orthodox Celts

I ove godine sala Doma omladine zelenela se uz koncert grupe Orthodox Celts koji već 19 godina tradicionalno obeležavaju Dan svetog Patrika.

Vrhunski izvodeći tradicionalnu irsku muziku i kombinujući je sa rok elementima Kelti su i ovog puta stvorili neverovatno veselu i uzavrelu atmosferu. Na našim prostorima Orthodox Celts su bez sumnje najkvalitetniji izvođači ovog muzičkog žanra i iz godine u godinu osvajaju sve veći broj fanova.

Prošlogodišnja proslava punoletstva ostala je zapamćena po prepunoj sali razigranih obožavalaca, gostu iznenađenja Ani Sofrenović koja je izvela numeru “Danny boy” i po pesmi “King of the Hill” kojom su zagolicali maštu fanovima najavivši početak snimanja njihovog novog albuma. Posetioci su kući otišli bogatiji za još jedno divno iskustvo i uz suvenire koje je za tu priliku obezbedila Beogradska Kulturna Mreža, producent koncerta.

Najbolji provod, odlično pivo i energična muzika čekali su nas i ovog puta!

Dan svetog Patrika Irci slave već više od hiljadu godina, a festival u Dablinu poseti milion ljudi. Tog dana se svi oblače u zeleno (zvanična boja festivala), jedu irsku hranu, piju irsko pivo, likere i viski.

Pogledajte još