Eyesburn ponovo na okupu na Jelen Top 10 turneji

Nakon četiri godine, ponovo sa Vama originalna postava grupe Eyesburn, Kojot, Laza i Alek, sa pojačanjem - Djura, Lale, Vukašin i Dule.

Ovaj nastup u okviru Jelen Top 10 turneje biće najava njihovih novih pesama, albuma, kao i koncerta u SKC-u na jesen. „Jedva čekamo da se ponovo sretnemo sa svojim fanovima. Četiri godine je dug period kako nismo nastupali. Svi u bendu uželeli su se žive svirke, jednako kao i svi oni koji su to tražili u svojim porukama na Internetu. Pružićemo publici u SKC-u pravo veče za pamćenje“, izjavio je Alek, frontmen grupe Eyesburn.

U želji za promocijom kvalitetne urbane muzike, pored emisije Jelen Top 10 startovala je i Jelen Top 10 turneja. Prepuni klubovi širom Srbije dokaz su potrebe i želje mladih ljudi za drugačijim, kvalitetnijim muzičkim sadržajem. Sjajna publika i fenomenalni nastupi bendova čine da Jelen Top 10 turneja bude asocijacija prave, savremene rock svirke, koju će Srbija dugo pamtiti.

Ulaznice za koncert mogu se naći u pretprodaji, od ponedeljka 30. maja, po ceni od 800 dinara, na blagajni SKC-a. Jelen Top 10 turneja obišla je do sada Novi Sad, Kragujevac, Čačak, Sremsku Mitrovicu, Leskovac, Šabac, Pančevo, Sombor, Suboticu i Banja Luku u proteklom periodu. Podsećamo, pored Darkwood Dub-a i Kanda, Kodža, i Nebojše koji su nastupili u svim gradovima gde se turneja održava, bendovi Obojeni Program, Hypnotized, Bjesovi, Veliki prezir, Multietnička Atrakcija, Block Out i Nežni Dalibor nastupiće u većini gradova Jelen Top 10 turneje.

Pogledajte još