Vejn Runi se odlučio za transplantaciju kose?

Svim svojim pratiocima bih voleo da poručim, da sam obavio transplantaciju kose. Već sa 25 godina počeo sam da ćelavim, zato sam pomislio, zašto da ne? Rezultati su neverovatni. U ovom trenutku, moja glava je i dalje otečena, ali kad se sve sredi, vi ćete to prvi videti.“, napisao je na Twitteru Wayne Rooney. Zatim se malo i našalio: „Neka mi neko predloži neki dobar gel za kosu?“.

Njegove reči potvrdio je engleski tabloid „The Sun“. Pomenuti izvor je čak objavio fotografiju, kako napadač Mančestera, pokriven kapuljačom i bejzbol kapom, napušta kliniku „Harley Street Hair“ u Londonu. Imala je šta i da kaže Runijeva žena Coleen: „Runi je izmenio svoju kosu! To je bila samo njegova odluka, i nisam ga molila ja, kao što mnogi misle. Nadam se da će na kraju sve ispasti dobro“.

Za slične intervencije odlučio se i Stephen Ireland, tadašnji igrač za Mančester Siti (Manchester City). Ali, iako je potrošio silni novac na intervencije, bile su prilično neuspešne, i Irac je na kraju potpuno obrijao glavu.

Pogledajte još