Lepe devojke potopile splav

Neda Stojanović, pobednica emisije “Srpski Top Model“, juče se nakon dolaska sa nagradnog putovanja iz Izraela, zaputila na "Plastic Light", gde se sinoć odvijala završna žurka nedavno okončanog rijalitija. Tamo su je čekale Milica Đorđević i Bojana Banjac, ali i ostale devojke sa takmičenja.

Učesnice rijalitija su oko ponoći zaplesale na bini, a ubrzo su im se pridružili muški članovi žirija, Nenad i Miša. „Zahvalio bih se svima, a posebno ekipi koja je bila u Zagrebu na finalu 'Srpskog Top Modela'. Devojke su bile sjajne, svima želim sreću, a najviše našoj pobednici Nedi,“ rekao je Nenad Radujević.

Od poznatih lica na žurci bila je Tijana Dapčević koja je sa svojom drugaricom iz “Parova“ Zoricom Dukić otplesala nekoliko hitova iz osamdesetih. Pored njih, u ženskom društvu na splavu je bio i muški deo grupe „Tap 011“! Za ples je posebno bio raspoložen Vlada Aleksić, voditelj emisije “Ja imam talenat“. Kada su svi pomislili da je žurci došao kraj, sve goste u senku je bacio Nenad Radujević koji se popeo na sto i sa mladom damom odigrao valcer, ali na splavarski način. Od jačine muzike i skakanja ljudi, stolovi su se drmali, pa je tako i Neša morao da manevriše, te je umalo završio na podu sa svojom plesnom partnerkom.

Pogledajte još