Pešić: Makabi kao ranjeni lav!

0

Trener košarkaša Crvene zvezde Beograd Svetislav Pešić rekao je pred meč protiv Makabija u 10. kolu Jadranske lige, da je protivnik kao "ranjeni lav" posle sinoćnog poraza od Partizana u Evroligi.

Makabi je sada kao ranjeni lav. Znali smo da će meč sa najboljim izraelskim timom biti težak, ali sada se ta teškoća još povećava zato što timovi tog nivoa ne praštaju poraz. Ova utakmica nam na izvestan način dolazi u ne baš najbolje vreme„, rekao je Pešić.

Trener Zvezde je istakao da na ovakvim utakmicama mladi igrači u njegovoj ekipi mogu da pokažu svoje mogućnosti.

Upravo na ovakvim utakmicama mogu da se vide mogućnosti naših mladih igrača. U tom smislu ovaj duel sa Makabijem će nam biti od koristi. Najvažnije je da pokažemo hrabrost i da sve ono što smo ove nedelje dobro radili na treninzima primenimo i na utakmici„, kazao je Pešić.

Trener Zvezdinih košarkaša je rekao da je meč Partizan – Makabi u 7. kolu Evrolige pokazao da Srbija ima puno kvalitetnih mladih igrača.

Ta utakmica je bila još jedna potvrda da su neistinite priče da nema kvalitetnih mladih srpskih igrača. Ako niko drugi onda su to Milan Mačvan i Vladimir Lučić najbolje demnatovali, ali i ne samo oni“, rekao je Pešić.

Utakmica Crvena zvezda – Makabi igra se u subotu od 18.00 u hali Pionir.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.