Prvomajski piknik Dragane Mirković u dvorcu Ebenfurt

0

“Luče iz Kasidola” će u dvorištvu svog zamka napraviti pravi prvomajski uranak sa sve prasećim pečenjem. Jel to aristokratija rešila da ugosti lumpenproleterijat?

Folk pevačica Dragana Mirković, koja je sa suprugom Tonijem Bijelićem pre dve godine kupila dvorac “Ebenfurt” nedaleko od Beča, rešila je da za praznik napravi piknik i obrne nešto na ražnju, pišu “Novosti”.

Tu priliku će iskoristiti i da proslavi uspešan završetak prve faze rekonstrukcije dvorca ćije je renoviranje u punom jeku, na njeno veliko zadovoljstvo, a ističe i da sa ponosom gleda kako zamak iz dana u dan dobija na sjaju.

Poznata pevačica će Prvi maj provesti sa porodicom i prijateljima u dvorcu: “U dvorištu zamka planiramo da priredimo piknik i to na naš način, uz pečeno prase ili jagnje. Doći će naši prijatelji, kao i glavni inženjer, koji je zadužen za radove na dvorcu. S obzirom na to da smo završili dobar deo posla, to treba proslaviti kako treba”, kaže Dragana.

Inače, ovaj dvorac je uvršten u kulturno nasleđe Austrije i opasan je imanjem od hektar i po. Ima četiri tornja, visine po 35 metara i prostire se na 12.000 kvadrata.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.