Novi Romeo i Julija: Klasika sreće seksi!

Pa ko od jednog Italijana može bolje da oseti priču o Romeu i Juliji - tragičnim mladim ljubavnicima iz Verone? Italijanski reditelj Karlo Karlei odlučio je da da svoj "obrt" klasičnoj drami Vilijama Šekspira koju je obradio poznati scenarista Džulijan Felouz iza koga je popularna serija "Downton Abbey", kao i filmski hitovi "Turista" i "Mlada Viktorija".

Zapitao bi se neko, pa da li neko može da nadmaši Baza Lurmana koji je svojom verzijom sa Leonardom DiKapriom i Kler Dejns, mnoge mlade ljude inspirisao da čak i pročitaju Šekspirov klasik. Da li će ova verzija biti efektnija, videćemo, ali ono što već sada vidimo jeste da će Hejli Stajnfeld i Nadlanu.com favorit - Daglas But biti potpuno magičan par koji će poznatim junacima dodati "moderno seksi".

U intervjuu za "Entertainment Weekly", scenarista Džulijan Felouz podelio je sa čitaocima svoju fasciniranost mladim zvezdama Hejli i Daglasom:

- Kada sam video Daglasa Buta u njegovom kostimu i Hejli Stajnfeld, bilo je jasno da smo našli način da ponovo ispričamo najklasičniju od svih ljubavnih priča sa parom ljubavnika koju su zaista mladi, čisti i lepi baš kako sam oduvek želeo da budu.

Ali, neka se spreme i fanovi serije "Gossip Girl", jer miljenik mnogih - Čak Bes tj. Ed Vestvik igra Tibalta. Pored Hejli, Daglasa i Eda, u novoj verziji "Romea i Julije" čija premijera se očekuje sredinom februara 2013., igraju i: Stelan Skarsgard, Pol Đamati i Kristijan Kuk.

Za kim će svi odlepiti nakon ovog filma? Sigurni smo za svom trojicom momaka sa fotografije ispod. Daglas, Ed i Kristijan - biće to baš "bitka"... mladih dama kojima će se oni svideti.

(old_image)
Pogledajte još