Zlatko tvrdi – Narod bi se opametio da je Nato ubio trećinu Srba

0

Član LDP Zlatko Crnogorac, toliko je ljut na rezultate izbora, da je na Fejsbuku napisao da bi se narod opametio da je NATO pobio trećinu Srba.

Zlatko Crnogorac je izvršni producent „Parobroda“, ustanove kulture pri opštini Stari grad, i član LDP, a svoje mišljenje izložio je komentarišući rezultate majskih izbora u Srbiji, posebno onih u Beogradu, gde LDP nije prešao cenzus, prenosi “Kurir”.

Dakle ovako: realno, da nas je “Milosrdni anđeo” više izbombardovao i pobio barem trećinu, možda bismo se opametili kao Japanci i Nemci, ovako smo tu gde jesmo. PS: S posebnim osvrtom, nabijem na k…. sve vas intelektualne budale koji ste beli listići. Ako su neki moji prijatelji glasali za Pantelu, Biljanu S. i Ivana Ivanovića, nek se slobodno sami unfrenduju – napisao je Crnogorac, poznat i kao Žvalavi.

U LDP nisu bili voljni da komentarišu ove ispade svog člana.

Nemamo nameru da komentarišemo ičije pisanje na Fejsbuku. Niko nema pravo da nečije stavove iznesene na društvenim mrežama dovodi u vezu sa stavovima LDP. Zna se šta je politika LDP – izričiti su u ovoj stranci.

Crnogorac, koji je na Fejsbuku i Tviteru imao prilično ratoborne izjave, na pitanje novinara Kurira zašto ima tako radikalan stav, samo je odgovorio da ne želi ništa da komentariše.

Nisam nikakav ni stranački, ni državni, ni opštinski funkcioner, već samo zaposlen u ustanovi kulture „Parobrod“ – odgovorio je.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.