"Uspon Mračnog viteza" na MTV filmskim nagradama

Film "Uspon Mračnog viteza" je epski završetak Nolanove filmske trilogije o Betmenu. Priča je bazirana na stripovima o Betmenu, koje je napisao Bob Kejn, a premijera ovog filmskog spektakla je u domaćim bioskopima zakazana za 26. jul.

MTV je takođe otkrio imena još dva prezentera. Čenin Tejtum i Metju Mekonahi, zvezde filma "Magic Mike", reditelja Stivena Soderberga, zasigurno će obradovati ženski deo publike. Oni će se pridružiti impresivnom spisku prezentera koji čine Adam Sendler, Ema Votson, Endi Semberg, Lejton Mister, Ema Votson, Logan Lerman, Ezra Miler, Ema Stoun, Endru Garfild, Kristen Stjuart, Kris Hemsvort, Šarliz Teron, Majkl Fasbender, Mila Kunis i Mark Volberg.

Komičar, glumac i TV lice Rasel Brend po prvi put će preuzeti "MTV Movie Awards" pozornicu u ulozi voditelja u Gibson Amphitheatre u Universal Cityju, Klaifornija, dok će grupa fun. i reper Wiz Khalifa upotpuniti muzički deo večeri.

Fanovi imaju "Moć kokica" u svojim rukama, a glasanje za pobednika je počelo na MovieAwards.MTV.com i biće otvoreno do subote, 2. juna. Kao i prethodnih godina, borba u kategoriji za Film godine trajaće i tokom svečanosti dodele uživo, u noći između nedelje i ponedeljka, 3. na 4. jun u 03:30 na MTV kanalu iz Gibson Amphitheatrea u Universal Cityju, Kalifornija.

Pogledajte još