Srećan rođendan najdraži E.T.!

0

"On se plaši. On je potpuno sam. On je tri miliona svetlosnih godina daleko od kuće." Dragi E.T., mi, Zemljani te volimo i želimo da 11. juna proslavimo tvoj 30. rođendan.

Kultni film Stivena SpilbergaE.T.” decenijama unazad je omiljeni porodični film, prava mala-velika priča koja otopi srce, obeleži detinjstvo i zauvek te promeni. Ako postoji neko ko nije pogledao priču o malom vanzemaljcu koji zalutao na Zemlju i otuđenom dečaku koji želi da ovom zbunjenom, neshvaćenom biću pomogne da se vrati kući – tu veliku grešku mora što pre da ispravi.

Ove godine, preciznije – 11. juna (na taj dan 1982. premijerno je prikazan u SAD), svi E.T.-jevi fanovi će udružiti u proslavi 30. rođendana svog omiljenog junaka. Tata Spilberg će, takođe, obeležiti ovaj dan, ali tek 12. novembra kada će se u prodaji naći specijalno Blu-ray izdanje ovog filma i to u verziji koja se prikazivala u bioskopima.

Kako se najbolje proslavljaju tri decenije čiste “vanzemaljske topline”? Okupljanjem prijatelja oko TV-a i puštanjem filma “E.T.”! To uradite 11. juna sa najdražima, a do tada, hajde da se zajedno setimo nekih predivnih scena!

Najslađa scena u karijeri Dru Barimor: E.T. Phone Home

Kultna scena: E.T. u ćebencetu na biciklu leti u nebo

Jedna od najnežnijih scena u istoriji kinematografijeSrećan rođendan E.T.! Volimo te zauvek!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.