Đavo će ponovo nositi Pradu

Nastavak popularne knjige Loren Vajzberg "Đavo nosi Pradu" pod nazivom "Osveta nosi Pradu - Đavo se vraća" izaćiće tačno deceniju nakon originala, a u Holivudu se već šuška da je jedan veliki studio otkupio prava za ekranizovanje ovog romana.

Ako je verovanti glasinama, u ovom filmu će ponovo igrati En Hatavej i Meril Strip koje su 2006. godine oduševile publiku u filmu "Đavo nosi Pradu" (The Devil Wears Prada).

ZANIMLJIVO: Junakinja romana/filma "Đavo nosi Pradu" - Miranda koju briljantno igra Meril Strip, nastala je iz inspiracije ličnošću Ane Vintur, urednice "Voguea". Čuvena Ana se nije pojavila na premijeri, ali jeste na specijalnom skriningu filma obučena od glave do pete u Pradu.

Novi roman koji bi trebalo da se pojavi 2013. godine bi trebalo prati dešavanja u Endinom životu osam godina nakon što je napustila posao kod svoje zahtevne šefice Mirande.

U nastavku "Osveta nosi Pradu - Đavo se vraća" Eni je urednica popularnog magazina za venčanja, ali u jeku priprema sopstvenog venčanja, moraće još jednom da se sukobi sa ozloglašenom bivšom šeficom.

Pogledajte još