Jeste li spremni za Refresh festival 2012!

Ovaj vrsni umetnik prepoznatljiv je po kombinaciji komercijalnog uspeha sa tehničkom veštinom u radu i harizmom koju prenosi na publiku. Među svetskom, ali i domaćom klupskom scenom stekao je popularnost najviše zahvaljujući remiksima koje je radio za imena kao što su Scissor Sisters, Felix Da Housecat, LCD Soundsystem i Boys Noize, ali i zbog svoja dva albuma, poslednjeg iz 2009. godine objavljenog pod nazivom Ciao!

Već drugog dana festivala, 10. avgusta za disko pultom naći će se slavni Cristian Varela i Marco Bailey u back2back verziji DJ seta.

Cristan Varela, najveća španska DJ zvezda, nekoliko puta za redom poneo je titulu najboljeg svetskog techno DJ-a. Tokom 17 godina uspešne karijere dobio više od 25 nagrada, a radio je na više od 150 produkcija i kompozicija za najprestižnije međunarodne izdavače i firme kao što su Sony / BMG – Blanco&Negro (Španija), Intec (Velika Britanija), Elephanthaus (SAD), Pornographic recordings (Španija/Belgija) čiji je suvlasnik zajedno s Marcom Baileyem. Remiksovao je brojne hitove svetskih bendova, kao što su Eurythmics “Sweet Dreams”, Michael Zager’s Band “Let’s All Chant”, Split Second “Flesh” i mnogih drugih.

DJ karijera majstora Techno Tech House scene Marca Baileya traje više od 20 godina, a kao producenta više od 15 godina. Njegova izdanja objavljena su za Carl Cox-ov Intec Records, a osim toga izdao je i nekoliko traka za John Digweed-ov Bedrock , 1605 rec, Dataworkz UK i njegov label MB Elektronics Recordings. A među brojnim trakama koje je producirao, omiljena mu je „Dragon Man“, zato što je to, kako i sam ističe, „odlična downtempo muzika, nešto što možete svuda da slušate, čak i u svojoj sobi, ili u kolima, ili dok se odmarate na kauču, ili u klubu“.

Čast da svojim nastupom zatvori ovogodišnji Refresh festival pripala je sjajnom dvojcu italijanskih producenata i DJeva Nicola Fasano i Steve Forest, koji će nastupiti u subotu 11. avgusta.

Dvoje umetnika nakon pet godina samostalnog rada i nastupa na koncertima i festivalima širom sveta, udružili su se na potpuno novom I jedinstvenom muzičkom setu “Track 2 Track”. Iza njih je uspeh mngostruko nagrađivane ploče “Pitbull – I Know U Want Me”. Prodata je čak u pet miliona kopija. Projekat “Track 2 Track” nije ništa drugo do kombinacija setova prepoznatljivog elettro latin house zvuka Nicole Fasina, i Dirty Duch ritma Steva Foresta. Dva hit mejkera u svom back 2 back nastupu zavrteće neke od najpoznatijih aktuelnih svetskih hitova u sopstvenoj interpretaciji. Ključ njihovog uspeha širom sveta je u živom nastupu i energiji koju prenose na publiku. Svaki njihov nastup pretvara se u spektakl i zabavu koja traje do zore.

Kao i prethodnih godina, ljubitelji elektronske muzike imaće priliku da tokom trodnevne žurke u diskoteci Maksimus uživaju uz najatraktivnija DJ imena svjetske elektronske scene, ali i uz najzanimljivije di-džejeve iz Crne Gore i regiona.

Ulaznice

Ulaznice za Refresh će se naći u pretprodaji od 15. juna, a cijena paketa za tri dana iznosiće 19 eura. Ova akcija trajaće sve do 1. jula kada će se cijena ulaznice povećati na 25 eura. Jednodnevne ulaznice koštaće 10 eura i biće moguće kupiti ih tokom trajanja festivala na ulazu u diskoteku Maksimus.

Novitet ove godine je i promo akcija prodaje karata namenjena samo studentima i srednjoškolcima. Svi oni koji se odluče za kupovinu kompleta ulaznica za tri dana Refresh festivala, dobijaju još jedan paket ulaznica gratis. Ova akcija trajaće do 1. jula.

Ulaznice će moći da se kupe na sledećim prodajnim mestima:

Kotor – Caffe bar AS, Trg od oruzja
Bar – Pub Living room
Podgorica – SUPER MAXI (info pult Delta City)

Više na: Refreshfestival.com