fbpx

Sve spremno za Belgrade Calling!

Još samo dva su dana ostala do otvaranja prvog izdanja muzičkog festivala „Guarana Belgrade Calling“. Na Ušću je već postavljena bina sa zvukom, svetlom i pratećom opremom, dok se iza scene gradi veliki bekstejdž u kom će tokom četiri dana boraviti skoro 1000 ljudi među kojima i blizu 200 muzičara koji u Beogradu nastupati svake večeri od 18 časova do 2 časa iza ponoći.

Najviše fanova očekuje se iz Hrvatske, Bugarske, Rumunije i Makedonije, dok za njima ne zaostaju mnogo ni Slovenci. Njima će se na Ušću pridružiti i novinari iz zemalja Jugoistočne Evrope kojih se dosad akreditovalo oko 400, čime će brojno biti izjednačeni sa ovdašnjim predstavnicima medija.

Kapije će se svakog dana otvarati od 17 časova, sa izuzetkom 28. juna kada će fanovi moći na festival da uđu već od 16 časova. Takođe, samo 28. juna postojaće podela na P1, P2 i Fan Pit, dok će tokom ostala tri dana prostor ispred bine biti jedinstven. Svi koji ulaznice nisu još uvek kupili a dolaze iz gradova u kojima nisu imali prodajno mesto, nemaju razloga za brigu, jer će se ulaznice po nepromenjenim cenama prodavati svakog dana od 27. do 29. juna na velikoj blagajni na raskrsnici Bulevara Nikole Tesle i Ulice Ušće (broj 10 na mapi). Pored blagajne, nalaziće se i zamensko mesto za sve one koji poseduju dvodnevnu ili trodnevnu ulaznicu, ili čak elektronsku ulaznicu kupljenu u inostranstvu ili putem Interneta. Njima će na zamenskom mestu (broj 9 na mapi) biti uručivane narukvice i posebne dnevne ulaznice.

Ulaznice za festival „Guarana Belgrade Calling“, koji će se održati u parku Ušće od 27. do 30. juna, direktno se prodaju širom Srbije i regiona, te širom sveta putem sajtova www.tickets.rs, www.eventim.rs i www.gigstix.com. Cene jednodnevnih ulaznica se kreću od 3490 do 4500 dinara, dok se za samo 5990 može kupiti dvodnevna ulaznica, za kombinaciju 28. i 29. ili čak 27. i 29. jun. Cena trodnevne festivalske ulaznice od 27 do 29. juna iznosi 7990 dinara. Ulaz na festival 30. juna apsolutno je slobodan za sve posetioce. Više informacija na sajtu www.belgradecalling.com.

SATNICA BELGRADE CALLING FESTIVALA

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.