Sandra Obradović u vezi sa vlasnikom Megatrenda?

Voditeljka Sandra Obradović navodno je u vezi sa vlasnikom i rektorom Megatrenda Mićom Jovanovićem. On rektor, ona plava, lepa, učestvovala u reality serijalu "Farma"...oboje celebrity

Njih dvoje već neko vreme uživaju u tajnoj vezi, iako poznati biznismen ima verenicu, a od Sandre je stariji više od tri decenije, prenosi dnevni list “Kurir”.

- Sandra i Mića se često pojavljuju zajedno po kafićima i restoranima. Tada ne uspevaju da sakriju zaljubljene poglede, pogotovo Mića, koji je potpuno odlepio za voditeljkom – tvrdi izvor ovog dnevnog lista.

Jovanović je, kažu poznavaoci njegovog privatnog života, već godinama veren nekoliko decenija mlađom Milicom Đorđević. Ali čovek voli da voli i šta je tu loše.

Ranije se šuškalo da je u vezi sa Natašom Bekvalac i da ju je zato svojevremeno bio radno angažovao na svom fakultetu. Čovek je galantan prema lepim damama.

"Zli jezici" kažu da je navodno Nata dobila otkaz kad je prekinula vezu s Mićom, a baš u to vreme je Sandra diplomirala na tom fakultetu.

- Uh… Šta da vam kažem? Sem pukog prijateljstva, među nama nema ničega. Očekivao sam da će me neko zvati jer sam čuo da se to priča po gradu – rekao je Jovanović.

I Sandra je slično reagovala.

- Mi smo samo prijatelji. Najnormalnije je da s prijateljem popiješ kafu ili odeš na večeru – naglasila je plavokosa voditeljka.

Pa šta i da nisu samo prijatelji. Nije greh voleti se.

On rektor, ona lepotica sa fakultetskom diplomom.

Baš leeeeepo!

Pogledajte još