Voditeljka Milica Bursać - gola samo zbog para

Kaže da je pristala da se obnaži na nagovor supruga i da je jedan od razloga za tu odluku bila teška finansijska situacija!

- Kada su me pozvali iz „Plejboja", katogorički sam rekla ne. Ali taj razgovor je čuo moj suprug Joca, koji me je ubedio da se slikam! Rekao mi je da to može da bude pun pogodak za moju karijeru, da imam lepo telo koje treba pokazati u tako prestižnom časopisu. Dakle, muž me je nagovorio da se skinem i njegova podrška mi je bila izuzetno bitna. Malo kasnije pozvala sam predstavnike "Plejboja" i rekla da pristajem - rekla je voditeljka za "Press.

Dodatno olakšanje da se opusti bilo joj je što je poznavala Jelenu Mandić, ispred čijeg objektiva je pozirala, pa nije sumnjala da fotografije neće preći granicu dobrog ukusa. Milica kaže da je bilo više razloga zbog kojih je pristala da se obnaži, a jedan je bio presudan.

- Moram da priznam i da sam u kriminalnoj finansijskoj situaciji i svaka zarada mi je bitna. Nisam dobila neki neverovatno visok honorar, ali jeste dovoljan da budem zadovoljna i da mogu sebi da obezbedim neke stvari - kaže voditeljka, koja je sa svojom emisijom „U zdravom telu" konkurisala na tri televizije, a ovih dana očekuje odgovor gde će nastaviti TV karijeru.

Milica priznaje da se boji osuda i da roditeljima još nije ništa rekla.

- Ne mogu da podnesem da trpe bol pre nego što izađe magazin. Ovako će ih sačekati gotova stvar, pa šta bude. Na ivici sam da se kajem zbog toga što sam uradila, ali nema povratka. Srce mi kaže da je to okej i da treba da budem ponosna što sam se u 37. godini skinula za prestižni časopis, i to posle porođaja, ali me razum ipak koči. Da ne živimo u zemlji u kojoj vladaju predrasude, bilo bi mi lakše, a ovako su mi osećanja pomešana. Mislim da sam ishitreno donela odluku, ali se ne kajem, samo strepim od komentara okoline - objašnjava atraktivna voditeljka i dodaje:

- Sina Andriju sam upravo upisala u vrtić i Joca i ja ćemo ga vaspitavati da nema ništa lepše od zdravog i lepog ženskog tela, pa se nadam da me neće osuđivati kada odraste. Verujem da će mi, kada budem imala 70 godina, biti drago što sam ovo uradila!

Pogledajte još