Biljana Mišić uz oca Anđeline Džoli u filmu o Drakuli

Biljana Mišić je svoju američku karijeru počela da gradi prošle godine manjim ulogama u filmovima, reklamama i muzičkim spotovima u Los Anđelesu i bez mnogo buke. Na kastinzima u konkurenciji hiljada mladih glumica - kako je već u Holivudu red i običaj, trud joj se, za sada, isplatio kroz angažman u izgledno komercijalnom projektu "The Dark Prince“ od producenata filma "Ghost Rider“, kao i ulogom u filmu “Serbian Scars”.

Uloge koje u ovoj verziji igraju Džon Vojt i Biljana Mišić, u Kopolinom "Drakuli“ igrali su Entoni Hopkins i Monika Beluči - likove Van Helsinga i Drakuline neveste vampirice.

U vreme kada bude završavala snimanje filma "The Dark Prince“, Biljanu očekuje prva velika premijera u Srbiji, u pitanju je debitantski film "Led“ Jelene Bajić-Jočić po istoimenoj monodrama Radoša Bajića, u kojem igra jednu od glavnih uloga.

Ova mlada glumica je, pored svih uloga u pozorištu i uspeha na modnoj sceni, najviše pažnje u našoj javnosti stekla poljupcem sa čuvenim holivudskim grubijanom - famoznim Majklom Medsenom.

Izvor: Organ vlasti

Pogledajte još