Open IT konferencija – Zakorači u svet mobilnih tehnologija

Najveća međunarodna organizacija vođena od strane studenata AIESEC organizuje konferenciju koja će iz sastojati iz dva dela: radionice koje će se održati 2.11. i predavanja koja će trajati od 5. d 9 novembra.

Tokom konferencije svi učesnici će moći da saznaju nešto više o trenutno najaktuelnijim dešavanjima u određenim IT oblastima, a prvenstveno će moći da se upoznaju sa mobilnim tehnologijama.

Projekat „Open IT” se realizuje šestu godinu za redom i iz godine u godinu se povećava broj studenata, učesnika konferencije, kao i kompanija koje su zainteresovane da postanu partneri projekta i da podrže mlade u razvoju kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu.

Osim predavanja, ove godine novina su i nezavisne radionice Case IT i Develop IT koje se održavaju
2. novembra, takođe na Fakultetu organizacionih nauka. Na Case IT radionicama će zainteresovani studenti, biti u prilici da zajedno sa predstavnicima kompanija rade na rešavanju studije slučaja iz oblasti IT-ja. Develop IT radionica, koja će se odvijati paralelno sa Case IT radionicom, je namenjena studentima koji žele da se bave razvojem mobilnih aplikacija.

Projekat „Open IT” pruža jedinstvenu priliku mladim ljudima da ostvare svoje ambicije jer otvara i
mogućnost odlaska na stručnu praksu preko AIESEC-a. Svi učesnici konferencije mogu da se prijave za neku od brojnih praksi u inostranstvu koje AIESEC nudi, i da rade na razvoju sopstvenih potencijala u oblasti za koju se školuju.

AIESEC vas poziva da iskoristite ovu jedinstvenu priliku i prijavite se za učešće na seminaru i saznajte sve o tome kako funkcioniše većina mobilnih uređaja koje danas poznajemo i kakav uticaj imaju na društvo. Upoznajte se sa popularnim mobilnim aplikacijama, otkrijte koju će ulogu mobilni uređaji imati u budućnosti, razvojni put jedne mobilne apliakcije, kao i još mnogo toga u vezi sa aktuelnim trendovima iz sveta mobilnih tehnologija. Generalni partner projekta je Telekom.

AIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene
potencijale. Prisustvom na preko 2.400 univerziteta u 113 zemalja sa preko 86.000 članova, AIESEC je prepoznat od strane Ujedinjenih Nacija kao najveća organizacija na svetu vođena od strane studenata.

Aplikaciju za prijavu i dodatne informacije o konferenciji možete pronaći na internet stranici
http://www.aiesec.org.rs/open-it/

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.