Kobasice za Vesnu Čipčić, seks za Mirku Vasiljević

Osim u znaku "leskovačke vrckalice" Zvezde Granda Milice Pavlović, Ami G Show je bio i u znaku serije Dragoslava Lazića "Zvezdara" koja se uveliko snima i biće emitovana na TV Pink.

Studio Ognjena Amidžića i njegovog alter ega Oskara nije bio tesan za nekoliko dama ove TV serije: Vesnu Čipčić, Mirku Vasiljević, sestru Slobode Mićalović - Draganu Mićalović i Anitu Lazić, PR-a ove serije i ćerku reditelja Dragoslava Lazića i glumice Snežane Savić.

Prisećajući se koliko je kultna bila serija "Vruć vetar" u kojoj je glumila, Vesna Čipčić je ispričala kako je popularnost u to vreme bila i "ukusna", pa je od fanova dobila čak na poklon i kobasice. "I to baš dobre, ljute..."

Da li će toliku popularnost steći i novi projekat u kome će igrati Vesna Čipčić - TV serija "Zvezdara" - još uvek ne znamo. Ali, sigurno je da će pažnju javnosti privući, ako ni zbog čega drugog ono zbog scena seksa u kojima će se pojaviti mlada mama Mirka Vasiljević.

- Kada sam sa 13 godina snimala "Anđele", prvi momak mi je bio Goran Jevtić. Pre te scene sa njim mi je bilo loše, nisam znala kako ćemo... Kako mi on priđe ja sam sve bežala. On mi je mnogo pomogao time što mi je rekao da to sve može da se odradi tako da i njemu i meni bude lakše. Meni su te scene sada kao i scene sa najobičnijim tekstom - rekla je u "Ami G Showu" Mirka Vasiljević za koju "poljupci i pipanje" nisu "držanje za ruke i odlazak u poslastičarnicu" i tako nam najavila da nas u seriji "Zvezdara" očekuju baš vruće scene.

Mlada mama i supruga fudbalera Vujadina Savića - Mirka Vasiljević otkrila je da se sa novom porodicom slaže jednako dobro kao i sa svojom koja je joj je oduvek bila oslonac.

- Ovo javno je za nas izolovan svet od našeg sveta - rekla je Mirka koja je opet u žiži javnosti nakon što su mnogi prokomentarisali da je previše mršava.

Serija "Zvezdara", u kojoj ćemo gledati niz poznatih domaćih glumaca, se trenutno snima na više lokacija u Beogradu i iz različitih vizura priča priču o našem glavnom gradu na dramski i komičan način. Setimo se serija "Seljaci" i serijala filmova o Sekuli i moguće je pretpostaviti u kom maniru će biti sniman novi projekat Dragoslava Lazića.

Pogledajte još