Neodoljive za novogodišnje praznike!

Iako se čini da su novogodišnji praznici još uvek daleko, ukoliko želite da praznike dočekate u najboljem izdanju, vreme je da krenete sa pripremama.

Mesec dana pre noći koju svi zovu najluđom, predlažemo da osvežite boju svoje kose.
U hladnim zimskim mesecima predlažemo da odaberete boje koje će Vas razveseliti i učiniti mlađim. Tople boje poput ljubičaste, narandžaste i med plave daće Vašem licu svežiji izraz.
Iskusni frizeri salona Hair Factory predložiće Vam ton koji najbolje odgovara Vašoj ličnosti, tenu, boji očiju i stilu koji imate.

Dve nedelje pre Nove godine predlažemo da uradite tretman nege.

Ovaj tretman će vašu kosu oporaviti, dubinski očistiti, vratiti joj čvrstinu, elastičnost i sjaj, a kosa će nakon tretmana biti otpornija na spoljne uticaje – hladnoću i vlagu tj. hladno vreme koje nam predstoji.
Tretman se započinje nežnom kupkom za čišćenje u toku koga se skidaju sve nečistoće (kristali, hlor, prljavština, smog, prašina), kosa se dubinski čisti, a vlas se otvara, čime se postiže optimalna priprema za tretman obnavljanja kose.

(old_image)

Na čistu kosu se nanosi intenzivno obnavljajuća maska za dubinsko delovanje, koja obnavlja oslabljenu kosu, daje joj snagu i neophodne materije za čvrstinu i rast. Vraća ph u normalu i time čini kosu elastičnom i zdravom.

Nakon maske nanosi se tretmanski kondicioner koji deluje na spoljašnji omotač dlake. Optimizira njenu zaglađenost, držeći neophodne materije u unutrašnjosti vlasi. Obezbeđue lakše rasčešljavanje i ostavlja kosu svilenkastom i idealnom za oblikovanje.

Poslednja faza predstavlja nanošenje fluida za sjaj i vlažnost kose. On kreira zaštitni film i povećava vlažnost kose za 30%. Obezbeđuje sjaj, elastičnost, olakšava sušenje kose i eliminiše statički elektricitet.

Nakon tretmana nege koji traje 60 minuta, predlažemo šišanje, nakon čega će Vaša frizura dobiti jasnu formu i moderan izgled.

Na dan proslave radite samo stilizovanje kose. Kao i svi ostali, verovatno i Vi poslednje pripreme radite u pet do dvanaest. Iz tog razloga planirajte da kod frizera provedete samo onoliko vremena koliko je zaista potrebno. Dozvolite sebi da budete graciozni. Neka Vaš frizura bue raskošna i bujna.

Ako imate kraću kosu, isprobajte neku novu, modernu formu ili zatražite hit frizure u retro fazonu.
Zakažite svoj termin na: 011/322-7775 ili 064/297-18-18.
Cenovnik usluga pogledajte OVDE

(old_image)

Pogledajte još