Medicinska sestra Kejt Midlton ostavila oproštajnu poruku pre nego što se obesila

Medicinska sestra (46) majka je dvoje dece, 14-godišnje kćeri i 16-godišnjeg sina. Suprugu i deci nije rekla da je bila žrtva prevare australijskih voditelja humoristične emisije, ali im je ostavila oproštajno pismo čiji sadržaj nije poznat.

O slučaju se oglasio i britanski premijer Kameron koji je zastupnicima u britanskom parlamentu rekao da se iz ove tragedije moraju "naučiti mnoge lekcije".

Porodica "želi sve da sazna": Tvrde da ima nerazjašnjenih okolnosti

PROČITAJ I: Radijski voditelji iz Australije telefonskom zafrkancijom otkrili šta se dešava sa Kejt Midlton u bolnici (AUDIO)

Bolnica je potvrdila da se Jacinta Saldana javila na telefon, ali nije preduzela nikakve sankcije protiv nje već ju je "podržala tokom teškog razdoblja". Radi se o medicinskoj sestri koja je u spomenutoj bolnici radila duže od četiri godine. "Bila je odlična sestra, vrlo cenjena i popularna među kolegama", saopšteno je iz bolnice.

Članovi porodice preminule sestre insistiraju na svim informacijama iz bolnice, kažu da "žele sve saznati" i tvrde da postoje neke nerazjašnjene okolnosti.

PROČITAJ I:
Voditelji zbog kojih se medicinska sestra ubila se kaju

Podsećamo, vojvotkinja Kejt je početkom prošle nedelje završila u bolnici zbog težih jutarnjih mučnina, odakle je otpuštena nekoliko dana kasnije.

Pogledajte još