Goran Veljić – najpopularniji Srbin u Holivudu: Privatni paparaco Aleka Boldvina

0

Srpskog fotografa Gorana Veljića, koji živi u Njujorku holivudski glumac Alek Boldvin, inače poznat po agresivnosti prema paparacima, proglasio je za svog ličnog paparaca. Veljić uskoro u UK "Parobrod" predstavlja svoje fotografije!

Nakon izlaska iz kancelarije za izdavanje dozvola za sklapanje braka sa verenicom Hilari, Alek Boldvin je ugledao nekoliko paparaca i besno počeo da udara jednog fotografa iz lista “Daily News”.

Veljić je inače iz Smederevske Palanke, a trenutno je u Njujorku jedan od zvaničnih fotografa “City Hall”, gde se održavaju venčanja. Radi profesionalnog izazova odlučio je da slika gej venčanja. Njegovi radovi će uskoro biti predstavljeni u UK “Parobrod”.

Pošto sam ga tada slikao imao sam veću medijsku pažnju nego bilo ko od naših ljudi u SAD. Bio sam na svim TV stanicama, a najveće iznenađenje za moje komšije i mene bilo je to što su ispred zgrade u kojoj živim čekale TV ekipe da dobiju moj ekskluzivni intervju. Bilo je kao na filmu – kaže Goran Veljić za “24 sata”.

Kako kaže, Alek je poznat po tome što je agresivan prema fotografima, ali ni prilikom njihovog drugog susreta nije ga napao.

Kada je video da ga fotografišem, torbom je sakrio lice. Posle tog našeg susreta i iz lista “New York Post” su mi ponudili da više radim na fotografisanju Aleka, što znači da onda dobijate konkretne informacije o njegovim kretanjima i pratite ga. Međutim, onda sam se i upoznao sa njim i postali smo prijatelji, pa sad imam privilegiju da me naziva svojim privatnim paparacom – kaže Veljić.

Izvor: 24 sata

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.