Goran Veljić - najpopularniji Srbin u Holivudu: Privatni paparaco Aleka Boldvina

Nakon izlaska iz kancelarije za izdavanje dozvola za sklapanje braka sa verenicom Hilari, Alek Boldvin je ugledao nekoliko paparaca i besno počeo da udara jednog fotografa iz lista "Daily News”.

Veljić je inače iz Smederevske Palanke, a trenutno je u Njujorku jedan od zvaničnih fotografa "City Hall", gde se održavaju venčanja. Radi profesionalnog izazova odlučio je da slika gej venčanja. Njegovi radovi će uskoro biti predstavljeni u UK "Parobrod”.

- Pošto sam ga tada slikao imao sam veću medijsku pažnju nego bilo ko od naših ljudi u SAD. Bio sam na svim TV stanicama, a najveće iznenađenje za moje komšije i mene bilo je to što su ispred zgrade u kojoj živim čekale TV ekipe da dobiju moj ekskluzivni intervju. Bilo je kao na filmu - kaže Goran Veljić za "24 sata".

Kako kaže, Alek je poznat po tome što je agresivan prema fotografima, ali ni prilikom njihovog drugog susreta nije ga napao.

- Kada je video da ga fotografišem, torbom je sakrio lice. Posle tog našeg susreta i iz lista "New York Post” su mi ponudili da više radim na fotografisanju Aleka, što znači da onda dobijate konkretne informacije o njegovim kretanjima i pratite ga. Međutim, onda sam se i upoznao sa njim i postali smo prijatelji, pa sad imam privilegiju da me naziva svojim privatnim paparacom - kaže Veljić.

Izvor: 24 sata

Pogledajte još